Monthly Archives: Februar 2020

 1. Solarni Sistem 1620W Za Uštedu Energije-Grdelica

  Solarni Sistem 1620W Za Uštedu Energije-Grdelica
  Solarni sistem 1620W za uštedu energije sastoji se od: 6 solarnih panela LX270P, 270Wp nemačkog proizvođača Luxor, 3 solarna mikro invertora 500W/600Wp, aluminijumski nosač solarnih panela za kosi krov, set solarnih kablova dužine 10m, zaštitna oprema.
  Pročitaj više »
 2. Vodič za kupovinu solarnih akumulatora

  Vodič za kupovinu solarnih akumulatora

  Bez obzira da li dimenzionirate banku akumulatora za svoju kuću koja nije povezana na mrežu ili dodajete skladište za sistem vezan za mrežu, ovaj vodič će vam pomoći kako da pronađete najbolje akumulatore za vaš solarni projekat.

  Čime se bavi ovaj vodič:

  • Kada dodati akumulator u vaš solarni sistem (i kada ima smisla da to ne uradite)
  • Glavni tipovi akumulatora za solarne primene: potopljen olovni akumulator (FLA) zaptiven olovni akumulator (SLA) i litijum-gvožđe-fosfat akumulator (LFP)
  • Kako da dimenzionirate akumulator tako da ne bude nedovoljno napunjen ili da ne bude preopterećen (što može potencijalno skratiti njihov životni ciklus)

  Mi biramo najbolje akumulatore za razne solarne primene: akumulatore koji nisu vezani za mrežu, rezervne akumulatore, akumulatore za mobilnu i industrijsku upotrebu

  Pročitaj više »
 3. Solarni sistem za vikendice-480W- Kumodraž

  Solarni sistem za vikendice-480W- Kumodraž
  Solarni sistemi ovoga tipa su medju najprodavanijim sistema u nasoj zemlji. Ovaj sistem je u mogucnosti da napravi boravak u vikendici komfornim i ugodnim.
  Pročitaj više »
 4. Solarni baterijski sistem-560W- Elektrotehnički Fakultet

  Solarni baterijski sistem-560W- Elektrotehnički Fakultet
  Solarni sistem za napajanje potrošača kao što su rasveta, TV, frižider, pumpa za vodu.
  Pročitaj više »