Dobrodošli

0

Korpa

0 items - 0,00 RSD

Nemate proizvode u korpi.

Podesi opadajući
Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Razmatrate intstaliranje sistema solarne energije? Bez obzira da li razmišljate o kupovini za gotov novac ili lizingu, najbolji prvi korak je da se zapitate šta želite od sistema. Kada dođe vreme da odaberete svoj sistem, imajte na umu jedan osnovni cilj. Razmatranjem prednosti i nedostataka različitih vrsta solarnih sistema, uvidećete da se svaki od tih ciljeva usklađuje sa određenim sistemom - i zašto će vam fokusiranje na jedan primarni cilj pomoći u odlučivanju.

Na sledećem linku možete da preuzmete kompletan vodič.

Read More

Bez obzira da li dimenzionirate banku akumulatora za svoju kuću koja nije povezana na mrežu ili dodajete skladište za sistem vezan za mrežu, ovaj vodič će vam pomoći kako da pronađete najbolje akumulatore za vaš solarni projekat.

Čime se bavi ovaj vodič:

 • Kada dodati akumulator u vaš solarni sistem (i kada ima smisla da to ne uradite)
 • Glavni tipovi akumulatora za solarne primene: potopljen olovni akumulator (FLA) zaptiven olovni akumulator (SLA) i litijum-gvožđe-fosfat akumulator (LFP)
 • Kako da dimenzionirate akumulator tako da ne bude nedovoljno napunjen ili da ne bude preopterećen (što može potencijalno skratiti njihov životni ciklus)

Mi biramo najbolje akumulatore za razne solarne primene: akumulatore koji nisu vezani za mrežu, rezervne akumulatore, akumulatore za mobilnu i industrijsku upotrebu

Read More

Podignite ruku ako želite solarni sistem a ne znate ni sami koji vam je sistem potreban i odakle trebate da krenete? Došli ste u situaciju da imate potrebnu da instalirate solarni sistem i naravno prvi korak koji ćete da uradite jeste da odete na Google i počnete da tražite odgovore na pitanja.

Napokon ste našlii jednu firmu koja vam deluje obećavajuće i počinjete da gledate proizvode. Posle nekoliko minuta shvatate da u suštini i dalje ne znate šta vam je potrebno i šta je sledeći korak koji bi ste trebali da preduzmete. Nastupa period frustracije i često odustajanje od takvog rešenja. Imamo lepu vest za vas! Izabir pravog solarnog sistem za vašu aplikaciju uopšte nije težak proces.

Ono što vam je potrebno jeste neka vrsta vodiča koji će vas sprovesti od početne do krajnje tačke. Ideja za kreiranje ovoga bloga je upravo u tome da želimo da vam pojednostavimo ceo proces i da vam damo mogućnost da sami možete da izaberete pravi sistem za vas, naravno rešavajući sve nedomice koje imate usput. Kada završite čitanje ovoga bloga bićete u mogućnosti da sami procenti koji sistem tačno odgovora vašim potrebama.

Ajde da krenemo redom.

Read More

Kada ljudi razmišljaju o alternativnoj ili obnovljivoj energiji, prva slika koju imaju na umu su često veliki plavi ili crni solarni paneli na krovovima ili portabl znakovi na autoputu koji imaju mali panel. Ovi solarni paneli, takođe poznati i kao fotonaponski moduli (ili PV moduli), pretvaraju sunčevu svetlost u električnu energiju, i već decenijama su osnova obnovljive energije. Fotonaponski efekat (koji objašnjava način na koji se sunčeva svetlost pretvara u električnu energiju) otkriven je pre više od sto godina! Ipak, u početku, široka primena ove tehnologije bila je vrlo postepena. Tek u posljednjih nekoliko godina fotovoltaika je stekla široku popularnost kao alternativni način proizvodnje električne energije.

Read More

Cilj ove e-knjige je da na jednom mestu objedini sve informacije koje cé vam biti potrebne o solarnom uličnom osvetljenju. Umesto da pretražujete Google za različite delove jedne slagalice, ovaj vodič cé vam pružiti najkompletnije i relevantne informacije koje trebate imati o solarnom uličnom osvetljenju. Počnimo...

Read More

Podesi opadajući
Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5