ECO FLOW RIVER SERIJA

ECO FLOW RIVER SERIJA

Eco Flow River Mini

EcoFlow RIVER Mini vam daje snagu. Ubacite 210Wh prenosive snage u svoj ranac i budite opušteni znajući da svugde imate struju. Ponesite utičnice bilo gde. RIVER Mini sportske AC zidne utičnice, USB utičnice i još mnogo toga. Brzo punjenje, napunite do 80% za jedan 1 zahvaljujući EcoFlow X-Stream tehnologiji punjenja. Napajanje više uređaja. Sa RIVER mini možete napajati 5 do 7 uređaja odjednom. To je idealno za boravaka na otvorenom. Lagan RIVER mini je napravljen za jednostavno prenošenje.

Eco Flow RIVER

EcoFlow RIVER ima prenosni modularni dizajn koji vam omogućava da prilagodite ,,elektranu,, gde god krenete. Patentirano X-Stream punjenje vam omogućava da u potpunosti napunite RIVER u roku od 1.6 sati. Putovanja, porodične avanture, upotreba u zatvorenom...

Eco Flow RIVER MAX

Za izuzetnu kombinaciju snage i prenosivosti, EcoFlow RIVER MAX može udvostručiti svoj kapacitet sa RIVER ekstra baterijom zbog čega je i dalje kompaktan i prenosiv.

EcoFlow RIVER Pro

EcoFlow RIVER Pro je dizajniran za korisnike koji imaju potrebu za napajanjem sa dužim vremenom rada. Dodajte RIVER Pro Extra Battery da bi udvostručili kapacitet od 720Wh do 1440Wh. Ovo je idealno za situacije kao što su kampovanja, putovanja ili grupa aktivnosti na otvorenom gde vam je potrebna veća snaga za više uređaja.

Opadajuće
View as Mreža Lista

1 proizvod

per page
Opadajuće
View as Mreža Lista

1 proizvod

per page