Mi gradimo dogovore i dugotrajnu saradnju na polju solarnih panela i sistema

Sunčica je kompanija koja je posvećna instalacijama solarnih sistema i panela..  Nudimo kompletno rešenje za energetsku efikasnost, pored vrhunske opreme nemačkih proizvođača radimo i instalaciju i projektovanje solarnih sistem.

 

Takođe, pored mogućnosti da kupite pojedinačni proizvod, naša firma nudi mogućnost projektovanja i izgradnje srednjih i velikih solarnih elektrana, kao i izgradnje sistema solarnih kolektora i profesionalne montaže.

 

Sunčica je inovativna kompanija koja konstantno približava solarnu energiju sve širem krugu ljudi. Našu ponudu čine raznovrsni proizvodjači, a dali smo sve od sebe da pokrijemo što širu lepezu proizvoda kako bi omogućili što veću fleksibilnost krajnjim kupcima.

 

Veliki broj proizvoda nudimo po najpovoljnijim cenama, a od skora u partnerstvu sa Procredit bankom u Beogradu, pružamo i mogućnost najpovoljnijeg kreditiranja za kupce koji žele da poboljšaju svoju energetsku efikasnost. Najtraženiji proizvodi su solarni paneli, mada se na sajtu nalazi široka lepeza proizvoda poput solarnih kolektora, solarnih pumpi, toplotnih pumi, invertora i slično

 

Posvećeni smo prelasku na obnovljive izvore energije, izgradnji štedljivih kuća, kao i kvalitetu koji je sinonim naše kompanije. Jedina smo kuća na Balkanu koja radi takozvane smart solarne sisteme, koji garantuju najoptimalnije korišćenje solarne energije, kao i dodatnu kontrolu našim kupcima. Ukoliko Vam je potrebno dodatno objašnjenje za bilo koji proizvod ili uslugu molimo budite slobodni da nam se obratite, stojimo Vam na raspolaganju. 

 

 

U svakom momentu možete se konsultovati sa jednim od naših inženjera 

POZOVITE NAS:

063-205-312