Solarni vazdušni kolektor, SV14

Solarni vazdušni kolektor, SV14

Solarni vazdušni kolektor, SV30

Solarni vazdušni kolektor, SV30

Solarni vazdušni kolektor, SV20

146.084,00 RSD
Solarni vazdušni kolektor danskog brenda Solarventi. Ovaj model kvalitetnog kolektora koristi se za isušivanje i zagrevanje unutrašnjih prostorija. Čist vazduh se ubacuje kroz otvore na samom uređaju, zagreva se pomoću sunca, a potom zagrejan vazduh sa temperaturom višom od 15 do 40step. C se pomoću ventilatora ubacuje u prostoriju i isušuje je. Ovaj proizvod u velikoj meri utiče na stvaranje čistog vazduha, neophodnog za zdrav i normalan način života.
Šifra proizvoda
Solarni vazdušni kolektor, SV20
Solarni vazdušni kolektor je proizvod danskog proizvođača Solarventi. Uređaj rešava probleme vlage, buđi i neprijatnih mirisa unutar prostorija. Na taj način u velikoj meri utiče na stvaranje zdrave, sveže klime i sprečava uništavanje nameštaja i drugog kućnog enterijera. Idelan je za korišćenje u kućama, stanovima ili vikendicama. Uređaj samostalno funkcioniše, napajanjem ventilatora putem integrisanog solarnog panela. Laka i jednostavna instalacija i korišćenje, kao i činjenica da ne iziskuje nikakvo održavanje samo su deo prednosti ovog uređaja. Po kriterijumima Danskog instituta, predstavlja najbolji solarni kolektor, čija se invetsicijavraća nakon dve do pet godina.

KARAKTERISTIKE

Maksimalna površina objekta: 100m2, Maksimalni protok vazduha: 140m3/h, Procenjeno vreme promene vazduha: oko 2h, Procenjena maksimalna proizvodnja energije godišnje: 1340 kWh, Dimenzije L x W x D: 1974 x 1004 x 55mm, Težina: 15kg, Regulacija: Prekidač