Dobrodošli

0

Korpa

0 items - 0,00 RSD

Nemate proizvode u korpi.

More Views

Solarni vazdušni kolektor, SV3

Napišite recenziju za ovaj proizvod

34.810,00 RSD

Dostupno: Na lageru

Sve prikazane cene su sa PDV-om

Kratak opis

Solarni vazdušni kolektor danskog brenda Solarventi.

Ovaj model kvalitetnog kolektora koristi se za isušivanje i zagrevanje unutrašnjih prostorija. Čist vazduh se ubacuje kroz otvore na samom uređaju, zagreva se pomoću sunca, a potom zagrejan vazduh sa temperaturom višom od 15 do 40step. C se pomoću ventilatora ubacuje u prostoriju i isušuje je.

Ovaj proizvod u velikoj meri utiče na stvaranje čistog vazduha, neophodnog za zdrav i normalan način života.

Detaljan opis

Opis

Solarni vazdušni kolektor je proizvod danskog proizvođača Solarventi. Uređaj rešava probleme vlage, buđi i neprijatnih mirisa unutar prostorija. Na taj način u velikoj meri utiče na stvaranje zdrave, sveže klime i sprečava uništavanje nameštaja i drugog kućnog enterijera. Idelan je za korišćenje u kućama, stanovima ili vikendicama. Uređaj samostalno funkcioniše, napajanjem ventilatora putem integrisanog solarnog panela. Laka i jednostavna instalacija i korišćenje, kao i činjenica da ne iziskuje nikakvo održavanje samo su deo prednosti ovog uređaja. Po kriterijumima Danskog instituta, predstavlja najbolji solarni kolektor, čija se invetsicijavraća nakon dve do pet godina.

KARAKTERISTIKE

Maksimalna površina objekta: 25m2, Maksimalni protok vazduha: 35m3/h, Procenjeno vreme promene vazduha: oko 2h, Procenjena maksimalna proizvodnja energije godišnje: 200kWh, Dimenzije L x W x D: 704 x 524 x 55mm, Težina: 5,5kg, Regulacija: Prekidač

Recenzije

Write Your Own Review

Pišete recenziju za: Solarni vazdušni kolektor, SV3

Kako ocenjujete ovaj proizvod? *

  1 zvezda 2 zvezde 3 zvezde 4 zvezde 5 zvezda
Cena
Vrednost
Kvalitet

Oznake proizvoda

Koristite zarez za više oznaka