Dobrodošli

0

Korpa

0 items - 0,00 RSD

Nemate proizvode u korpi.

Solarni paneli i oprema

Solarni paneli i oprema

Solarni Paneli

Solarni paneli sami po sebi u suštini ne mogu da čine kompletan sistem. Zavisno od toga da li želite mrežni sistem ili baterijski sistem biće vam potrebne dodatne komponente.

Solarni paneli cena i ugradnja, solarni paneli za vikendice, solarni paneli za proizvodnju struje, solarni paneli za struju uradi sam, fotonaponski paneli - sve Vaše energetske potrebe na jednom mestu. Jednostavna kupovina solarnih panela i solarnih sistema u Beogradu.Pored solarnih panela nudimo i veliku količinu propratne opreme poput solarnih kolektora, solararnih akumulatora, solarnih sistema za navodnjavanje, punjaca, solarnih pumpi, invertora,osigurača i još mnoštvo toga. Proverite sve ove proizvode na sunčica solarnom web shopu! Solarni paneli raznih snaga, dimenzija i namena na jednom mestu.

U ovoj kategoriji pronaći ćete ponudu solarnih panela za proizvodnju struje, kao i veliki broj proizvoda i opreme neophodnih za maksimalnu efikasnost Vašeg solarnog sistema. Inače solarni paneli se sastoje od fotonaponskih ćelija koje su povezane u kombinaciji serijski ili paralelno kako bi se dobio prikladan napon,odnosno snaga. U ponudi su fotonaponski monokristalni i polikristalni paneli u veličinama od 20W do 380W. Najvažniji faktor koji utiče na proizvodnju električne energije svakog modula je njegova snaga. Snaga svakog solarnog panela se povećava sa smanjenjem temperature i obratno, smanjuje se sa povećanjem temperature. Izaberite iz liste najbolji panel za Vas, a ukoliko se ne snalazite obavezno nam se javite – učinićemo sve da dobijete proizvod koji najbolje odgovara Vašim potrebama

Takodje, da napomenemo da svaki od naših proizvoda ide sa dugogodišnjim garancija tako da ste u sigurnim rukama.

Podesi opadajući
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Podesi opadajući
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5