Dobrodošli

0

Korpa

0 items - 0,00 RSD

Nemate proizvode u korpi.

More Views

Solarni GEL akumulator- 1500 ciklusa - (200Ah/12V-C20) -Newmax

Napišite recenziju za ovaj proizvod

45.312,00 RSD

Dostupno: Na lageru

Sve prikazane cene su sa PDV-om

Kratak opis

Solarni gel akumulator korejskog proizvođača Newmax.
Prednsti ovog model: bez održavanja, bez propuštanja.Niska stopa samopražnjenja: upotreba ekstra čistog olova (99,99% čistoće) i pročišćenog elektrolita smanjuje brzinu samopotraživanja.
Široki raspon temperature: može izdržati temperaturu okoline od -20 ° C do 50 ° C.

Detaljan opis

Opis

Solarni gel akumulator za upotrebu kod solarnih sistema. Proizvod korejskog proizvođača Newmax. Newmax SG su GEL baterije koje imaju različite karakteristike u odnosu na ostale markirane baterije. Sistem ovih baterija dizajniran je za rekombinaciju gasa i da se eliminiše emisija gasova za prekomernu potrošnju, zahtevi za ventilaciju u prostoru se smanjuju i u toku normalnog rada ne emituje se kiselina. Sve ovo čini ove baterije idealnim za projekte za zaštitu okoline, kao i za kućne namene. Dug živorni vek, za cikluse dubokog pražnjenja. 1500 ciklusa punjenja / pražnjenja na DOD 50%, što je za oko 3 puta više od klasičnih AGM baterija Aplikacije za skladištenje obnovljivih izvora energije, Telekomunikacije, UPS, Dubinski ciklus mobilnosti, Golf vozila i električna vozila i industrijski viljuškar.

KARAKTERISTIKE

Napon baterije: 12V, Tehnologija: GEL, Težina: 57kg, Dužina: 500mm, Širina: 260mm, Visina: 196mm, Visina sa priključcima: 224mm

Recenzije

Write Your Own Review

Pišete recenziju za: Solarni GEL akumulator- 1500 ciklusa - (200Ah/12V-C20) -Newmax

Kako ocenjujete ovaj proizvod? *

  1 zvezda 2 zvezde 3 zvezde 4 zvezde 5 zvezda
Cena
Vrednost
Kvalitet

Oznake proizvoda

Koristite zarez za više oznaka