Dobrodošli

0

Korpa

0 items - 0,00 RSD

Nemate proizvode u korpi.

Solarni paneli

Solarni paneli

Solarni Paneli- 15 godina garancije- profesionalna ugradnja

Solarni paneli za proizvodnju struje za vikendice,brodove i ostale lokacije gde mreža ne postoji, bez obzira da li se odlučite da radite po principu uradi sam ili da ceo posao poverite profesionalcima poput naše kompanije ono što možemo da garantujemo jeste da ćete biti zadovoljni.

Nudimo najveći broj proizvodjača solarnih panela i pripadajuće opreme. Isto tako u našoj ponudi možete naći veliki broj konfigurisanih solarnih sistema za sve potrebe. Ukoliko ni sami ne znate za koji solarni panel ili sistem da se odlučite molimo Vas da se ne ustručavate i da nam se javite odmah, mi smo tu za Vas i daćemo sve u našoj moći da Vam pomognemo da dodjete do odgovarajućeg proizvoda.

Ako ipak želite sami da se informišete možete da pogledate sledeći blog gde smo obradili kompletnu tematiku da bi smo vas uputili u materiju.

Takođe ako imate želju da sami konfigurišete sistem a niste sigurno kako, pogledate sledeći blog.

Podesi opadajući
  1. Polikristalni solarni panel visoke efikasnosti Pogodan za off grid i on grid aplikacije Idealan za sisteme na 24V Primenljiv za solarne elektrane, vikendice, brodove, kamp vozila, sisteme za napajanje vodom za piće i navodnjavanje, saobraćajne sisteme, aparate za naplatu parkinga, kontrolu saobraćaja, ulične solarne lampe, merne sisteme, telekomunikacione sisteme itd. Pozitivna tolerancija snage od 0 do 6,49 Wp. Sastavljen od 60 visokokvalitetnih ćelija Dobri prinosi energije na slabom svetlu Poseduje okvir od eloksiranog aluminijuma Proizveden je u skladu sa Nemačkim standardima

Podesi opadajući