Dobrodošli

0

Korpa

0 items - 0,00 RSD

Nemate proizvode u korpi.

Nezavisni/Baterijski Solarni Sistemi

Nezavisni/Baterijski Solarni Sistemi

Nezavisni solarni sistemi- Solarni Baterijski sistemi

Ono što je bitno napomenuti jeste da ovakvi solarni sistemi su karakteristični za lokacije gde nema postojeće elektro mreže. To znači da je jedini mogući način da obezbedite sebi struju na lokaciji, putem solarnih panela odnosno ugradnjom solarnog sistema.

Iz našeg iskustva ono gde se baterijski solarni sistemi najviše primenjuju jesu vikendice, brodovi, kamp kuće, kamp vozila pa čak i kuće u kojima se živi svaki dan ( sve više u zadnje vreme).

U slučaju da se odlučite samo za opremu bez instalacije, možete da budete sigurni da ćete od nas dobiti aposlutnu profesionalnu podršku za instalaciju iste. Ako se sa druge strane odlučite za opremu plus instalaciju u tom slučaju dobijate rešenje "ključ u ruke". 

Da bi smo vam pomogli na sledećem linku smo dizajnirali solarni kalkulator koji će vam pomoći da izračunate pravi sistem za vas:

 SOLARNI KALKULATOR

Takođe na sledećem linku možete da pogledate spiskove potrošača i njihove potrošnje ako sami niste u stanju da odredite potrošnju vaših uređaja:

SPISAK POTROŠAČA 

Na kraju, na sledećem blogu možete sami da prođete dizajniranje kompletnog sistema i da sami odredite sistem koji vam je potreban

Kako da napravim solarni baterijski sistem za sopstvene potrebe

Ukoliko Vam je potreban dodatni savet pri odabiru odgovarajućeg solarnog sistema naši profesionalni instalateri vas mogu posavetovati na sledećem broju telefona: 065-66-99-444 .

Podesi opadajući
Page:
  1. 1
  2. 2

Podesi opadajući
Page:
  1. 1
  2. 2