Toplotna pumpa Compress 6000 AW9s - E Bosch

Toplotna pumpa Compress 6000 AW9s - E Bosch

Toplotna pumpa Compress 6000 AW17t - E Bosch

Toplotna pumpa Compress 6000 AW17t - E Bosch

Toplotna pumpa Compress 6000 AW13t - E Bosch

866.592,00 RSD
Toplotna pumpa vazduh voda poznatog nemačkog proizvođača Bosch, jačine 13kW. Visoko energetski efikasna toplotna pumpa, čiji je COP 5,1kW. 4 vrste modela ovih pumpi. Poseduje dvostruko rotirajući inverter kompresor. Veoma tihi rad. Malih kompaktnih dimenzija Laka i jednostavna za korišćenje i upravljanje. Kontrola pomoću smart telefona.
Šifra proizvoda
Toplotna pumpa Compress 6000 AW13t - E Bosch
Sanitarna toplotna pumpa renomiranog nemačkog proizbođača Bosch. Ovaj model pume nastao je u Švedskoj i predstavlja najekonomičnije toplotne pumpe vazduh- voda. Višestruka prednost u grejanju, zagrevanju sanitarne vode, kao i hlađenju stavlja je na prvo mesto po kvalitetu. Visoka energetska efikasnost ( COP 5,1),pokazuje da je za 1kW električne energije proizvedeno 5,1kW toplotne energije, gde je 4,1kW besplatna energija preuzeta iz spoljašnje sredine.
Visokoj energetkoj efikasnosti doprinosi i dvostruko torirajući inverter kompresor, koji radi konstantno, sa tim da je u vreme hladnih meseci i leti brži rad, dok je u prelaznim periodima znatno sporiji. Iako veoma snažna, ova toplotna pumpa je veoma tiha, zahvaljujući Ekspandiranom polipropilenu od koga je telo ove pumpe i napravljeno.
Postoje 4 vrste modela ove toplotne pumpe: * HYBRID- sa integrisanim trokrakim ventilom- povezuje se na postojeće sisteme grejanja, * ELECTRO - sa integrisanim elktro grejačem - za nove instalacije, * COMPACT- sa integrisanim bojlerom 190 litara - rešenje za toplu vodu, * SOLAR - sa integrisanim bojlerom sa izmenjivačem za solar . Laka montaža, male kompaktne dimenzije spoljašnje i unutrašnje jedinice, kontrola i upravljanje putem smart telefona, defrost funkcija, nova regulacija HPC 400, samo su neke od karakteristika koje daju prednost ovoj vrsti toplotnih pumpi, kao i neke od glavnih razloga zašto njih izabrati.